Read Morgenbladet’s review of GURU

In Norwegian:

http://morgenbladet.no/kultur/2014/skru_av_hjernen_slapp_av_og_flyt_nedover_elven

Skru av hjernen, slapp av og flyt nedover elven

I serien «uimotståelige pressepakker fra håpefulle band» har turen nå kommet til Sam Asgari, aktuell med albumet Guru. «Dette albumet er Axel Jensen» står det likefremt i presseskrivet, som også inkluderer en ubeskjeden blurb fra selveste Donovan og dessuten slår fast at albumet vi holder i hånden er det nærmeste man kommer LSD i lydform. Omslaget er flott og utbrettbart, med tegninger av The Beatles, Jimi Hendrix, Syd Barrett, Henrik Wergeland og et par til på forsiden. Selvsagt havner denne platen på spilleren! Og hvordan låter det? Som en nymotens krysning av The Beatles i 1966 og late era Syd Barrett solo (alt inkludert) – spilt inn i et hjemmestudio på Oslo Vest mellom hyppige backpackerturer til Nord-India.

In English:

TURN OFF YOUR MIND, RELAX AND FLOAT DOWNSTREAM

In the series of «adorable press-releases by promising bands» it’s now Sam Asgari and his album GURU’s turn. «This album is Axel Jensen» says the press-release that also includes an immodest blurb by Donovan himself, and even states that the album at hand is the closest thing to aural LSD. The cover is a beautiful gatefold with drawings of The Beatles, Jimi Hendrix, Syd Barrett and Henrik Wergeland amongst others. This record is definitely going to be checked out! And how does it sound? Like a modern mix of The Beatles in 1966 and late era Syd Barrett solo (all included) – recorded at a home studio west of Oslo in-between frequent backpacker-trips to the north of India

Morgenbladet